Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Ξεχωριστός, ιδιαίτερος, μοναδικός!

Το κορίτσι σου αξίζει τα καλύτερα και αυτό, είσαι εσύ!

Μικρές συμβουλές ώστε να είσαι ένας υπέροχος γαμπρός

Έχοντας παρεβρεθεί σε εκατοντάδες γάμους, έχοντας πια δει τα πάντα, συλλέξαμε μερικές μικρές αλλά θαυματουργές συμβουλές ώστε να σε βοηθήσουμε να είσαι ο πιο υπέροχος γαμπρός!

Αρχικά… φρόντισε τον εαυτό σου! Η ημέρα του γάμου, ανήκει και στους δύο. Βεβαιώσου ότι φροντίζεις τον εαυτό σου σωματικά (και ψυχικά) μέχρι τον γάμο (αλλά και μετά από αυτόν). Η τακτική άσκηση, η κατανάλωση σωστού φαγητού, αρκετού νερού αλλά και ο καλός ύπνος, θα βοηθήσουν ώστε να νιώσεις καλά. ‘Όπως άλλωστε και οι βόλτες με φίλους με ατελείωτες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, για να καθαρίσει το μυαλό σου! Θυμήσου και τη φροντίδα του δέρματός σου! Λέξεις κλειδιά; Φρύδια, νύχια, ενυδάτωση δέρματος, δόντια, μαύροι κύκλοι, ξύρισμα. Τις λεπτομέρειες τις αφήνουμε επάνω σου! Ποια η καλύτερη στιγμή για να αφεθεις σε λίγη πολυτέλεια;

Tip: Καλό θα είναι να μην κουρευτείς λίγες ώρες πριν από την εκκλησία. Και επίσης, μεγάλη προσοχή στο ξύρισμα! Κρίμα δεν είναι στις γαμήλιες φωτογραφίες σας να είσαι με τσιρότο; Τέλος, ένα καλό scrub στο πρόσωπο θα σου προσφέρει ακόμα περισσότερη λάμψη. (αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό ρώτα το κορίτσι σου, ΞΕΡΕΙ!)

Ξεχωριστός, ιδιαίτερος, μοναδικός!

Σε παρακαλούμε πολύ… μην βγεις την προηγούμενη ημέρα για πάρτι μέχρι το πρωί! Στις ταινίες, το βράδυ πριν από τον γάμο, όλοι οι γαμπροί βγαίνουν και ξενυχτάνε για να γιορτάσουν την τελευταία τους ημέρα πριν μπει η βέρα και με κάποιον μαγικό τρόπο, ξυπνάνε το πρωί και είναι ολόφρεσκοι! Ας δούμε όμως τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Πονοκέφαλος, κεφάλι καζάνι και πρησμένα μάτια. Είμαστε βέβαιοι πως δεν θες κάτι τέτοιο για την ημέρα σας! Μπορείς να κανονίσεις την έξοδο με τους φίλους σου κάποιες μέρες πριν ώστε να είστε άνετοι να γιορτάσετε όπως ακριβώς θέλετε χωρίς ενοχές ή να τα δώσεις όλα στο πάρτι σας!

Ξεχωριστός, ιδιαίτερος, μοναδικός!

Είδες; Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται (και στην οργάνωση και στο κορίτσι σου φυσικά) και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!

*Spoiler alert* Η προετοιμασία με του κολλητούς θα σου μείνει αξέχαστη! Φρόντισε λοιπόν οι πιο κοντινοί σου φίλοι να βρίσκονται στον χώρο που θα ετοιμαστείς, να γελάσετε, να πιείτε ένα ποτό και έτσι να φύγει το άγχος μια και καλή! Μην ξεχνάς πως μέσα από τη διασκέδαση, αποκτάς extra θετική ενέργεια! Αυτό είναι και το μυστικό για να αποκτήσεις τις πιο αυθόρμητες και μοναδικές εικόνες ώστε να θυμάσαι για πάντα τις στιγμές λίγο πριν φορέσεις τη βέρα!

Ξεχωριστός, ιδιαίτερος, μοναδικός!
 

 

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top