Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Πρώτος χορός δίχως κρύο ιδρώτα;

Γίνεται!

Δεν θα χρειαστεί να νιώσετε καθόλου "άβολα".

Γνωρίζετε πως συνήθως ο πρώτος χορός του ζευγαριού, έρχεται μετά το φαγητό ώστε να δώσει την αρχή του πάρτι. Άλλωστε μην ξεχνάτε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Δεν χρειάζεται να νιώθετε «άβολα» κατά τον πρώτο σας χορό, είναι η στιγμή για να γιορτάσετε τον γάμο σας! Σιγουρευτείτε πως θα επιλέξετε ένα τραγούδι που και οι δύο απολαμβάνετε και σας φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και αν δεν είναι «μοντέρνο». Κάτι που θα έχει σημασία για εσάς, ίσως ένα κομμάτι που ακούσατε μαζί στην αρχή της σχέσης σας, ένα κομμάτι που έχετε αφιερώσει ο ένας στον άλλο ή ακόμα και ένα που ακούσατε τυχαία μια μέρα και κατευθείαν και οι δύο είπατε «Πω! Τι κομματάρα είναι αυτή!».

Εάν δεν είστε από τα ζευγάρια που προτιμούν έναν αργό (ρυθμικά) πρώτο χορό, μην διστάσετε να τολμήσετε ένα τραγούδι πιο γρήγορο, πιο ανεβαστικό ή πιο ροκ. Ή ακόμα, μπορείτε να τολμήσετε να φτιάξετε ένα κομμάτι που να είναι συνδυασμός πολλών τραγουδιών. Σίγουρα θα έχετε κάποιον γνωστό που να μπορεί να το κάνει για εσάς εάν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις. Και γιατί όχι, μια γρήγορη αλλαγή ρούχων για μια γερή δόση suspense!

Φυσικά, εάν δεν σας βγαίνει ο χορός αλλά δεν θέλετε να τον απορρίψετε τελείως, μπορείτε να κάνετε εξάσκηση κάποιες μέρες πριν ή ακόμα και να μάθετε μια συγκεκριμένη χορογραφία για εγγυημένα αποτελέσματα δίχως άγχος! Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε και χαθεί η διασκέδαση!

Πρώτος χορός δίχως κρύο ιδρώτα;

Η διάρκεια έχει σημασία. Εάν το τραγούδι που θέλετε να χορέψετε διαρκεί αρκετά λεπτά, ενθαρρύνετε την οικογένεια και τους φίλους σας να χορέψουν μαζί σας! Ενημερώστε τους από πριν ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως, και γεμίστε την πίστα.

Πρώτος χορός δίχως κρύο ιδρώτα;

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά, μπορείτε να οργανώσετε ένα καραόκε κατά τον πρώτο σας χορό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πολύ γνωστό τραγούδι, μια οθόνη για τους στίχους, δύο μικρόφωνα και έτοιμοι! Καλέστε και τους φίλους σας να συμμετέχουν και να είστε σίγουροι πως όλοι θα μιλάνε για αυτό, και όχι μόνο την επόμενη ημέρα.

Κάτι τελευταίο αλλά πολυ σημαντικό… προσοχή στα παπούτσια και το νυφικό! Θυμηθείτε να εξοπλιστείτε με ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια σε περίπτωση που σας «χτυπήσουν». Θέλετε να απολαύσετε το πάρτι σας όσο περισσότερο γίνεται, όχι να πονάτε!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top