Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Πρώτη φορά κουμπάρα;

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις!

Βοήθησε τους αγαπημένους σου, από πριν έως και μετά τον γάμο τους

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είσαι η κουμπάρα σε έναν γάμο! Θα αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις και θα βοηθήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα κατά τη μεγάλη τους ημέρα, στηρίζοντας τους σε κάθε βήμα και φυσικά θα περάσετε αξέχαστα!

Η κουμπάρα συνήθως είναι πλάι στο ζευγάρι από τα αρχικά στάδια οργάνωσης του γάμου τους μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Από το μπάτσελορ μέχρι τη στιγμή που θα ξημερώσει στο γαμήλιο γλέντι και θα ξεκινήσει ο τελευταίος χορός.

Έχοντας εμπειρία απο αμέτρητους γάμους, παρακάτω σου έχουμε σημειώσει κάποια απο τα πράγματα τα οποία μπορείς να αναλάβεις, ώστε να είσαι η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει!

Πρώτα βήματα

Αρχικά μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτι για τη νύφη με καλεσμένες όλες τις φίλες της και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα. Είναι έτσι καλή ευκαιρία να συζητήσετε διάφορες ιδέες για τον γάμο, το νυφικό, τη δεξίωση κτλ.

Πηγαίντε μαζί για νυφικό! Εκτός από όσα έχετε δει online, είναι σημαντικό να τα δείτε και από κοντά. Μια λίστα με τα καλύτερα ατελιέ ή καταστήματα, είναι μια πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσετε να καταλήγετε κάπου ή να αποκλείσετε κάποιο στιλ που τελικά δεν σας ταιριάζει.

Όταν έρθει η μεγάλη ημέρα, προσπάθησε να οργανώσεις όσο καλύτερα γίνεται την προετοιμασία της νύφης. Καλό θα ήταν να μην προσκαλέσεις πολλά άτομα στον χώρο που θα ετοιμαστεί, καθώς η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να προσφέρει έξτρα άγχος χωρίς λόγο! Σημαντικό είναι να έχεις στο νου σου το φαγητό και το ποτό που θα υπάρχει, όπως επίσης και τη διακόσμηση, τη ρόμπα της νύφης.

 

Πρώτη φορά κουμπάρα;

Εάν τα προσκλητήρια ή ο φάκελός τους προτιμάτε να είναι χειρόγραφα, κάνε την αρχή! Κανόνισε μια ημέρα που θα έχετε χρόνο, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί, και σε συνδυασμό με ωραία μουσική και παρέα, θα τελειώσετε χωρίς να το καταλάβετε!

Να θυμάσαι πως η νύφη είναι πολύ πιθανό να περάσει αγχωτικές καταστάσεις τόσο πριν τον γάμο, όσο και εκείνη την ημέρα. Εξοπλίσου με υπομονή και φρόντισε να είσαι δίπλα της σε κάθε βήμα και να της παρέχεις τη βοήθεια που χρειάζεται.

Μέσα σε όλη αυτή την οργάνωση, είναι λογικό να μην υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή πολλές φορές. Υπενθύμισε στο ζευγάρι, πως καλό είναι να περνάνε χρόνο οι δύο τους ή με φίλους και οικογένειες ώστε να καθαρίσει το μυαλό, γιατί σίγουρα, δεν έχουν και λίγα! Εάν χρειαστεί, κανόνισε εσύ μια εξόρμηση.

 

Πρώτη φορά κουμπάρα;

Κανόνισε τις τελευταίες λεπτομέρειες με την εκκλησία, το κτήμα και το catering. Με τον τρόπο αυτόν, το ζευγάρι να έχει ένα λιγότερο πράγμα στο μυαλό του.

Την ημέρα του γάμου

Πρώτα έρχεται η νύφη και μετά όλα τα υπόλοιπα! Ένα καλό πρωινό που θα προσφέρει ενέργεια αλλά και πολλά υγρά, είναι κάτι που θα εκτιμήσετε πολύ και οι δύο όσο περνάει η ημέρα.

Σε περίπτωση που γνωρίζεις πως θα χρειαστούν να γίνουν κάποια πράγματα τελευταία στιγμή πχ. το αυτοκίνητο, ανέλαβε να σηκώνεις εσύ τα τηλέφωνα και έτσι το ζευγάρι θα είναι συγκεντρωμένο, ήρεμο και πραγματικά στα καλύτερα του για τη φωτογράφιση!

Οι βέρες, τα στέφανα, το κρασί, είναι κάποια από τα πράγματα που συνήθως αναλαμβάνει να μεταφέρει στην εκκλησία η κουμπάρα. Μεγάλη προσοχή να μην ξεχαστούν στο σπίτι!

 

Πρώτη φορά κουμπάρα;

Μπορείς επίσης να αναλάβεις τα δώρα που θα φέρουν οι καλεσμένοι.

Σημαντικό είναι να θυμάσαι να κρατάς την ανθοδέσμη όποτε χρειαστεί και φυσικά να έχεις μαζί σου το κινητό της νύφης.

Όσο κυλάει η ημέρα, είναι λογικό και αναμενόμενο ίσως να χαλάσει λίγο το μακιγιάζ, ίσως λίγο τα μαλλιά κτλ. Στην περίπτωση αυτή, με διακριτικό τρόπο, ενημερώνεις τη νύφη και φροντίζεις ώστε να δείχνει και να νιώθει λαμπερή και φρέσκια!

Μετά τον γάμο

Φυσικά και δεν σταματάνε τα καθήκοντα σου μετά την ημέρα του γάμου!

Τις επόμενες ημέρες, αφού συνέλθετε από το πάρτι φυσικά, μπορείς να βοηθήσεις με τις ευχαριστήριες κάρτες αλλά και με την επιστροφή του νυφικού σε περίπτωση που αυτό είναι ενοικιασμένο. Όπως επίσης και με τα δώρα! Ποια είναι αυτά που κρατάτε και ποια είναι τυχών για αλλαγή.

Μπορεί να φαντάζουν πολλά, αλλά να είσαι σίγουρη πως ο χρόνος θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις και με τέτοια προετοιμασία, δεν υπάρχει λόγος να μην τα πας εξαιρετικά! Καλή επιτυχία!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top