Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Πράγματα που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει

Προτάσεις για την νύφη και λιγότερο για τον γαμπρό

Διασκεδάστε και αφεθείτε με τον φωτογράφο του γάμου σας

Μία προ-γαμήλια, χαλαρή φωτογράφιση μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες του γάμου σας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Προσπαθήστε να γνωριστείτε με τον φωτογράφο σας. Διασκεδάστε και αφεθείτε μαζί του.

Προ-γαμήλια φωτογράφιση (engagement session)
Μία προ-γαμήλια, χαλαρή φωτογράφιση μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες του γάμου σας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Σκεφτείτε το, ο φωτογράφος του γάμου σας είναι ΠΟΛΥ άνετος πίσω από την φωτογραφική του μηχανή. Ο χρόνος που περνάτε με το φωτογράφο σας μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή, θα σας βοηθήσει να γίνετε πολύ πιο άνετοι και εσείς, χωρίς νυφικά και κουστούμια,… απλά και casual!

Προσπαθήστε να γνωριστείτε με τον φωτογράφο σας. Διασκεδάστε και αφεθείτε μαζί του. Όλοι ξέρετε ότι οι φωτογραφίες στα νυφικά περιοδικά και στα περιοδικά μόδας, δεν συμβαίνουν τυχαία και από μόνες τους. Προγραμματίζονται καλά, προετοιμάζονται, και η φωτογραφία που τελικά βλέπετε στο περιοδικό, επιλέχτηκε πιθανώς από εκατοντάδες παρόμοιες. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε με τον φωτογράφο σας, τόσο πιθανότερο είναι ότι θα συλλάβει εκείνη την μία, υπέροχη στιγμή που συμβαίνει μόνο μία φορά.

Πράγματα που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει

Ακούστε τις οδηγίες του φωτογράφου σας
«Το πιγούνι επάνω, λίγο στα αριστερά, ώμοι πίσω, τοποθετήστε το βάρος σας στο πίσω πόδι, ….. κλικ». Οποιοσδήποτε φωτογράφος που αξίζει, πρέπει να είναι σε θέση να σας θέσει σε μια κομψή και ελκυστική πόζα.

Ξέρετε το λόγο για όλες αυτές τις περίεργες οδηγίες? Με την ανύψωση του πιγουνιού σας, εξαλείφεται κάθε περίπτωση εμφάνισης “διπλού πιγουνιού”. Το κράτημα των αγκώνων σας μακριά από το σώμα σας, μειώνει το πλάτος του κορμού σας και τονίζει το στήθος. Η μετατόπιση του βάρους σας στο πίσω πόδι σας, σας προσδίδει σεξουαλικότητα και τονίζει τις καμπύλες σας.

Υπάρχουν πολλά κολπάκια που ο φωτογράφος σας μπορεί να σας δείξει. Απλώς ακούστε τον και θα ανταμειφθείτε από το αποτέλεσμα.

Πράγματα που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει

Μαλλιά και Makeup
Η μέρα του γάμου σας δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πειραματιστείτε με το makeup και τα μαλλιά σας. Κανονίστε να έχετε προγραμματίσει μια μέρα για να κάνετε μια πρόβα για τα μαλλιά και το makeup που έχετε επιλέξει και βεβαιωθείτε να πείτε στον make-up artist σας, να φροντίσει το μακιγιάζ σας να είναι ¾ του τόνου «πιο βαρύ» από ότι θα ήταν για μια απλή σας έξοδο.

Εάν προγραμματίσετε να φορέσετε τιάρα ή βέλο, σιγουρευτείτε ότι θα σας τα τοποθετήσει ο κομμωτής σας εκείνη την μέρα. Εάν το προγραμματίσετε σωστά, θα μπορέσουμε να πάρουμε συγκλονιστικές φωτογραφίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σας.

Πράγματα που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει

Add-ons
Δώστε μας τα ερεθίσματα που πρέπει, για να είμαστε δημιουργικοί.

Την μπουτονιέρα, την ανθοδέσμη, τα καλαθάκια με τα ρύζια και κουφέτα και ότι άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις φωτογραφίες σας, καλό θα είναι να τα έχετε όμορφα τοποθετημένα στο σπίτι όταν θα έρθουμε να καλύψουμε την προετοιμασία σας. Μη ξεχάστε να έχετε ένα προσκλητήριο του γάμου σας.

Οι φωτογραφίες από τις βέρες σας με τα λουλούδια, το μπουκαλάκι με το άρωμα σας και τα παπούτσια με την καλτσοδέτα σας, μπορούν πραγματικά να προσθέσουν όμορφη αίσθηση στο album σας.

Νυφική Ανθοδέσμη
Πώς είναι καλό να κρατάτε την ανθοδέσμη στην εκκλησία? Με μια λέξη… ΚΑΤΩ!! Μην κρύβετε ποτέ το νυφικό των χιλιάδων ευρώ με την ανθοδέσμη σας. Να έχετε κατά νου ότι πρόκειται να είναι μια μεγάλη μέρα για σας, οπότε μέχρι το τέλος της ημέρας, θα επιθυμείτε η ανθοδέσμη σας ήταν μικρότερη, ελαφρύτερη και ανθεκτικότερη, οπότε σκεφτείτε και το πρακτικό μέρος εκτός από την αισθητική.

Φωτισμός
Κατά την επιλογή της εκκλησίας για τον γάμο σας, καλό θα είναι να έχετε ορισμένα πράγματα στο νου σας. Εάν ο γάμος σας είναι υπαίθριος, το καλύτερο φως είναι 1-2 ώρες πριν από το ηλιοβασίλεμα. Εάν ο γάμος σας είναι εσωτερικός, προσπαθήστε να αποφύγετε ψηλές σκοτεινές εκκλησίες.

Δεδομένου ότι το φυσικό φως θα φανεί πολύ καλύτερο στις φωτογραφίες σας, προσπαθήστε να προγραμματίσετε το γάμο σας όταν η εκκλησία θα έχει το περισσότερο φυσικό φως.

Όπως και έχει όμως, εμείς έχουμε πάντα μαζί μας τον απαιτούμενο εξοπλισμό, προκειμένου να φωτίσουμε γλυκά και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες για να αναδείξουμε με την μεγαλύτερη φυσικότητα τα χρώματα, τις επιδερμίδες και την αισθητική που εσείς έχετε δώσει στους χώρους με τις επιλογές σας.

Παραμονή του γάμου σας
Την παραμονή της μεγάλης ημέρας, φροντίστε να πιείτε πολύ νερό για να είστε ενυδατωμένες έτσι ώστε το δέρμα σας να δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο.

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι πολλές από εσάς έχετε ιδιαίτερο άγχος και αγωνία την προηγούμενη μέρα του γάμου σας και σας απασχολούν κάθε είδους λεπτομέρειες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλό, ήσυχο ύπνο πριν την μέρα του γάμου σας. Πρόκειται να είναι μια μακριά και θαυμάσια ημέρα και θα θελήσετε να έχετε άφθονη ενέργεια για να μπορέσετε να την απολαύσετε μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Be You!!
Να μην είστε φοβισμένες όταν είναι γύρω σας φωτογραφικές μηχανές, να γελάτε, να κάνετε γκριμάτσες και να είστε αυθόρμητες. Οι μνήμες θα είναι γοητευτικές όταν μπορούμε να αποτυπώσουμε όχι μόνο το πως φαίνεστε, αλλά κυρίως το ποιοι είστε, τη χαρά και τις συγκινήσεις σας. Κάντε τις εικόνες σας να απεικονίσουν την πραγματικότητα. Φάτε, φάτε, φάτε!! Πιείτε, πιείτε, πιείτε!! (νερά & χυμούς & λίγο αλκοόλ) δεν μπορείτε να έχετε καλές φωτογραφίες εάν είστε πεινασμένοι ή εξαντλημένοι και δεν θα μπορέσετε να διασκεδάσετε την δική σας ημέρα.

DJ
Ίσως είναι μια από τις σημαντικότερες επιλογές που μια νύφη μπορεί να κάνει. Έχω δει γάμους, που ενώ είναι στην εντέλεια σχεδιασμένοι, να καταλήγουν σε πλήρη αποτυχία λόγω του DJ. Βεβαιωθείτε ότι ο DJ που επιλέγετε, είναι άνθρωπος συνεννοήσιμος και δώστε του να καταλάβει επ΄ ακριβώς τις επιθυμίες σας για την νύχτα του γάμου σας.

Είναι πολύ σύνηθες την ώρα του party να βομβαρδίζεται ο DJ σας, από επιθυμίες και ”παραγγελιές” φίλων & συγγενών, οπότε καλό θα είναι να του έχετε ξεκαθαρίσει από την αρχή, από πόσους και κυρίως από ποιους, θα δέχεται επεμβάσεις στα όσα εσείς έχετε ήδη συμφωνήσει εκ των προτέρων.

Tips & Tricks
Πολλές νύφες προσφέρουν φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Έχουμε παρατηρήσει όμως σε πολλούς γάμους που οι καλεσμένοι τους, τις έπαιρναν μαζί τους στο σπίτι φεύγοντας. Μια καλή ιδέα είναι να έχετε τοποθετήσει ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι δώρων στην έξοδο που αφού αφήσουν την μηχανή μιας χρήσης, να μπορούν να σημειώσουν το email ή το όνομα τους για να τους στείλετε τις φωτογραφίες που τράβηξαν για εσάς στον γάμο σας.

SOS !!!
Μην ξεχάσετε να φτιάξετε και να δώσετε σε μία φίλη σας μια «τσάντα έκτακτης ανάγκης» που θα την γεμίσετε με πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε την μέρα του γάμου σας.

Βάλτε μέσα στην τσάντα πράγματα όπως ένα mini σετ ραψίματος με κλωστές, βελόνες και παραμάνες (θα μένατε έκπληκτες με τα μαγικά που μία μόνο παραμάνα μπορεί να κάνει), ένα πρόσθετο καλσόν ή ένα ζευγάρι κάλτσες, ίδιο με αυτό που ήδη θα φοράτε (εάν θα φοράτε) και ένα ίσιο ζευγάρι flat παπούτσια.

Άλλες ιδέες για την «τσάντα έκτακτης ανάγκης» περιλαμβάνουν το κραγιόν σας, το άρωμα σας, τσίχλες, tampon, hansaplast, κρέμα χεριών και ότι άλλο μπορεί να θεωρήσετε χρήσιμο για εκείνη την ημέρα.

Τα κομψά, ψηλά, λεπτά τακούνια, είναι υπέροχα και κάνουν το πόδι σας να δείχνει ακόμα καλύτερο και βοηθούν στην όμορφη στάση του σώματος. Είναι ιδανική επιλογή για την γαμήλια τελετή και τις φωτογραφίες σας, όμως καλό θα είναι να έχετε και ένα επιπλέον, άνετο ζευγάρι για να μπορέσετε να πετάξετε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα σας όταν έρθει η ώρα να ξεφαντώσετε στο party με τους φίλους σας.

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top