Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και… ξεκινάμε!

Μην ανησυχείς, εδώ θα αποβάλλεις κάθε άγχος!

Δεν γνωρίζουμε κανένα ζευγάρι που να μην βίωσε τουλάχιστον μία αγχωτική κατάσταση κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του γάμου ή την ημέρα του γάμου του. Αλλά αν κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προετοιμαστείτε, θα έχετε μια ακόμα πιο υπέροχη μέρα. Ακολουθούν πέντε εύκολοι τρόποι για να αποφύγετε το άγχος και να ξεκινήσετε σωστά τη μεγάλη μέρα σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και… ξεκινάμε!

 

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Ετοιμαστείτε (σχεδόν) μόνες σας.

Αν και ακούγεται διασκεδαστικό να ετοιμαστείτε παρέα με τις φίλες σας, μπορεί επίσης να είναι αγχωτικό, ειδικά όταν είναι πολλές. Από ανεπιθύμητες συμβουλές (σε κάθε παρέα υπάρχει ένα τέτοιο άτομο), μέχρι ερωτήσεις για τα μαλλιά και το μακιγιάζ… μπορεί να γίνει αρκετά αγχωτική διαδικασία και σίγουρα αυτό δεν το θέλουμε! Μπορείτε να ετοιμαστείτε μόνες σας ή με την κουμπάρα σας μέχρι και λίγο πριν έρθει η ώρα του ντυσίματός σας, ώστε να έχετε χρόνο να απολαύσετε την ημέρα σας και κάθε μικρή της στιγμή, με ηρεμία. Οι φίλες σας θα έρθουν να σας ντύσουν, να σας στολίσουν και να πιείτε και ένα ποτήρι σαμπάνια δίχως άγχος! Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την παρέα του γαμπρού!

 

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Αφήστε στην άκρη τις παραδόσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που δεν είναι του στυλ σας μόνο και μόνο επειδή το “λέει η παράδοση”. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την προετοιμασίας σας, αλλά για ολόκληρη την ημέρα του γάμου. Το νυφικό παπούτσι στον ασημένιο δίσκο με τα κουφέτα, η χαιρετούρα έξω από την εκκλησία ή γύρω από τα τραπέζια στον χώρο της δεξίωσης, το να μην δείτε τον αγαπημένο σας πριν τον γάμο, είναι κάποια παραδείγματα παραδόσεων που ίσως δεν σας ταιριάζουν.

Εξάσκηση!

Ο πρώτος σας χορός, οι αλλαγή των βερών και στεφάνων από τους κουμπάρους, ακόμα και όταν σηκώσετε το ποτήρι με τη σαμπάνια για να χαιρετήσετε τους καλεσμένους σας, είναι κάποιες μικρές στιγμές που μπορεί να σας αγχώσουν χωρίς λόγο! Για να ανακουφιστείτε λίγο από την πίεση, κάντε μια επανάληψη το πρωί και θα είστε έτοιμοι για όλα.

 

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Τελευταίες λεπτομέρειες.

Το τελευταίο πράγμα με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε το πρωί του γάμου σας, είναι ένας καταιγισμός ερωτήσεων – από κτήματα, καλεσμένους κτλ. Αναθέστε σε κάποιον κοντινό σας φίλο που εμπιστεύεστε ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, να φροντίσει για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σας αξίζει να απολαύσετε στο έπακρο κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας!

 

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο.

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν τα ζευγάρια όταν προγραμματίζουν τον γάμο τους, είναι ο καιρός. Είτε κάνετε την τελετή σας σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, η βροχή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο, ώστε να μην πανικοβληθείτε και ψάχνετε να βρείτε λύσεις τελευταία στιγμή. Σίγουρα οι χώροι ή τα κτήματα θα σας βοηθήσουν από μεριάς τους, αλλά εάν έχετε στο μυαλό σας από πριν μια εναλλακτική επιλογή, μπορείτε να χαλαρώσετε και να είστε σίγουροι ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε μια απίστευτη μέρα ανεξάρτητα από τον καιρό.

 

Γάμος δίχως στρες; Γίνεται!

Τώρα είστε προετοιμασμένοι για όλα! Το πιο σημαντικό όμως που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε, είναι να απολαύσετε την ημερά σας, να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχα! Από τις πρώτες κιόλας ετοιμασίες, τα πρώτα ραντεβού με επαγγελματίες του χώρου, όλα έχουν τη σημασία τους. Απολαύστε το!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top