Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Φθινοπωρινός γάμος; Φυσικά!

Παντρεύεστε σε μια εποχή του χρόνου που η ομορφιά της φύσης φαίνεται παντού.

4 βασικά πράγματα για να λάβετε υπόψη εάν παντρεύεστε το φθινόπωρο.

Παντρεύεστε σε μια εποχή του χρόνου που η ομορφιά της φύσης φαίνεται παντού. Αξιοποιήστε τη με τον καλύτερο τρόπο για να αναδείξτε την ημέρα σας και να έχετε τη φωτογράφιση γάμου που φανταζόσασταν!

Σκηνικό

Οι υπαίθριοι χώροι όπως τα αγροκτήματα, τα κτήματα και οι δασώδεις περιοχές, είναι ιδανικοί για φθινοπωρινό γάμο και αυτό, λόγω της φυσικής ομορφιάς. Εντυπωσιακά χρώματα στα φύλλα των δέντρων και γκρίζος ουρανός, είναι το σκηνικό σας! Όμως και οι κλειστοί χώροι έχουν την ομορφιά τους και σίγουρα θα είστε πολύ πιο άνετοι και καλυμμένοι σε περίπτωση μπόρας!

Φθινοπωρινός γάμος; Φυσικά!

Η επιλογή των χρωμάτων

Τα χρώματα του φθινοπώρου είναι γλυκόπικρα με τον δικό τους τρόπο: βαθύ μπλε, κόκκινο, καμένο πορτοκαλί, φλογερό κίτρινο, απαλό καφέ, γκριζοπράσινο της ελιάς ακόμα και ολόλευκο! Δεν είστε υποχρεωμένοι να επιλέξετε από αυτά τα χρώματα για την τελετή σας, όμως για έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο, θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξετε χρώματα που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις του περιβάλλοντος αυτή την εποχή του χρόνου με μια χρωματική παλέτα τολμηρή και πλούσια. Και γιατί όχι, να θέσετε ένα dress code και οι καλεσμένοι σας να είναι ντυμένοι με φθινοπωρινές αποχρώσεις!

Φθινοπωρινός γάμος; Φυσικά!

Διακόσμηση

Επιλέξτε διακοσμητικά από τη φύση να διακοσμήσετε την τελετή σας, αλλά και τη δεξίωση που ακολουθεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε το πνεύμα της εποχής τη δική σας αισθητική. Αξιοποιώντας εποχικά λουλούδια, κλαδιά δέντρου, αποξηραμένα χόρτα ακόμα και κολοκύθες, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σκηνικό… αξέχαστο! Τα στοιχεία αυτά, μπορούν να ενσωματωθούν οπουδήποτε στην τελετή, όπως στην ανθοδέσμη της νύφης, στη διακόσμηση του τραπεζιού, στο τραπέζι του μπουφέ, στην αψίδα του γάμου, ακόμα και στα νυφικά μαλλιά.

Φθινοπωρινός γάμος; Φυσικά!

Ο καιρός

Φυσικά, όλα μπορούν να συμβούν σε έναν υπαίθριο γάμο. Αυτή την εποχή του χρόνου, ο καιρός μπορεί να είναι μουντός, κρύος ή και να φυσάει αρκετά. Η τοποθεσία όπου σκοπεύετε να φιλοξενήσετε τον γάμο παίζει επίσης ρόλο. Μπορείτε να προμηθευτείτε κουβερτάκια για τους καλεσμένους σας που είναι ντυμένοι ελαφριά και φυσικά σημαντικό είναι να έχετε έτοιμο σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που χιονίσει ή βρέξει! Επιλέξτε έγκαιρα μια ημερομηνία ώστε να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής!

Φθινοπωρινός γάμος; Φυσικά!

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι πολύ εντυπωσιακοί και μπορείτε να πειραματιστείτε αρκετά! Η χρωματική παλέτα, τα υφάσματα, η διακόσμηση, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι γεμάτη φαντασία και ζωντάνια! Αν σκέφτεστε να κάνετε το γάμο σας έναν φθινοπωρινό μήνα και ακόμη προβλματίζεστε, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε έστω και λίγο στο να πάρετε μία απόφαση.

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top