Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Ανεξίτηλες αναμνήσεις!

Οι φωτογραφίες που ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από κανένα άλμπουμ γάμου!

Το άλμπουμ σας, γεμίζει με πολύτιμες αναμνήσεις και σας υπενθυμίζει το πόσο όμορφα περάσατε, με κάθε λεπτομέρεια!

Η ημέρα του γάμου σας είναι γεμάτη από ανεκτίμητες στιγμές. Πολύ συχνά λόγω άγχους αλλά και ενθουσιασμού, είναι πιθανό να μην θυμάστε ολόκληρη την ημέρα. Kαι είναι λογικό. Προετοιμασίες, γέλια, άτομα που έχετε να δείτε καιρό, μια ημέρα τόσο γεμάτη!

 

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης σας ημέρας, θέλετε να καταγραφούν όσες περισσότερες αξέχαστες στιγμές γίνεται, αφού οι αναμνήσεις είναι πολύτιμες καθώς λειτουργούν ως υπενθύμιση σε εσάς και τον σύντροφό σας, για το πώς αναπτύχθηκε η αγάπη σας με την πάροδο του χρόνου.

Για τον λόγο αυτόν και είναι τόσο σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες που αφορούν τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου σας και να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σας. (ή και όλες!)

Προετοιμασία νύφης και γαμπρού

Το μέρος που πραγματοποιείται η προετοιμασία της νύφης, είναι πολυσύχναστο. Φίλες, γονείς, ξαδέρφια, παρανυφάκια, όλοι είναι εκεί για υποστήριξη. Σίγουρα θέλετε εικόνες και πλάνα τα οποία να περιγράφουν τη χαρά της συνοδείας σας καθώς σας βοηθούν να γίνετε η πιο εντυπωσιακή νύφη. Εικόνες που να περιγράφουν τη συγκίνηση της ημέρας λίγη ώρα πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας! Φυσικά και η προετοιμασία του γαμπρού, δεν πάει πίσω. Όλοι οι φίλοι σας είναι εκεί και συνήθως είναι η ώρα που νιώθετε και πάλι παιδία (απλώς τώρα μπορείτε να πιείτε και ποτό). Ιστορίες από το παρελθόν δεν σταματάνε να ειπώνονται, τα γέλια και οι πλάκες είναι ασταμάτητα και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να φύγει τελείως το άγχος.

 

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Είμαστε σίγουροι πως με τεράστια προσοχή έχετε επιλέξει κάθε λεπτομέρεια της ημέρας σας! Τα αξεσουάρ που θα φορέσετε, τις λεπτομέρειες στα τραπέζια της δεξίωσης, τον στολισμό του αυτοκινήτου και πάει λέγοντας. Εκτός από αυτά, είναι πολύ όμορφο να έχετε φροντίσει και τις λεπτομέρειες στον χώρο που θα γίνουν οι προετοιμασίες σας. Τις κορνίζες με φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία, τα πτυχία σας, τα ταξίδια που έχετε κάνει παρέα. Και φυσικά μην ξεχάσετε να κρύψετε ό,τι δεν θέλετε να φανεί! Τυχών οικιακές συσκευές, κουβερτάκια στους καναπέδες, σακούλες από δώρα κρεμασμένες σε καρέκλες κτλ. Να είστε βέβαιοι πως θα το εκτιμήσετε πολύ όταν παραλάβετε το άλμπουμ του γάμου σας!

 

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Η φωτογράφιση στην εκκλησία κατά τη διάρκεια του γάμου, είναι αυτονόητη! Οπότε πάμε να μιλήσουμε για την οικογενειακή φωτογράφιση.

Οικογένεια και φίλοι… μαζί!

Πραγματοποιείται πριν και μετά το μυστήριο. Οι φωτογραφίες με την οικογένειά σας, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ζωντανές τις υπέροχες αναμνήσεις αλλά και να έχετε εικόνες με άτομα τα οποία δεν βλέπετε πολύ συχνά. Και φυσικά μην ξεχνάμε πως οι οικογένειες αναπτύσσονται και τα παιδιά μεγαλώνουν (πολύ γρήγορα) οπότε καλό θα είναι να μην θεωρείτε τις στιγμές αυτές δεδομένες και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τα οικογενειακά πορτρέτα! Το ίδιο ισχύει και για τη φωτογράφιση με τους φίλους σας! Άλλωστε, σε λίγο θα ξεκινήσει η δική σας καλλιτεχνική φωτογράφιση και θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις πιο ρομαντικές εικόνες!

 

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Καλλιτεχνική φωτογράφιση

Χαλαρώστε! Πάρτε τον χρόνο σας, το «δύσκολο» κομμάτι πέρασε! Ήρθε η ώρα της δικής σας φωτογράφισης την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας. Δεν χρειάζεται άγχος, οι καλεσμένοι σας ήδη φτάνουν στη δεξίωση και πίνουν το welcome drink τους. Απολαύστε τη στιγμή αυτή, είναι οι πρώτες σας εικόνες σαν ανδρόγυνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες του φωτογράφου και να διασκεδάσετε! Να είστε σίγουροι πως η φωτογράφιση αυτή, θα κάνει το άλμπουμ σας ακόμα πιο… spicy!

 

Ένα album γέματο αναμνήσεις

Το άλμπουμ του γάμου σας, τόσο το δικό σας όσο και των γονέων – κουμπάρων σας, θα το έχετε για μια ζωή να σας θυμίζει την πιο όμορφη σας ημέρα, με κάθε τρόπο. Επενδύστε σε αυτό και εμπλουτίστε το με το πιο εντυπωσιακό υλικό!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top