Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Παιδιά στον γάμο σας;

Σας έχουμε τη λύση!

Θέλετε τα παιδάκια να διασκεδάσουν και εκείνα στον γάμο σας όσο και εσείς;

Η επιλογή του να καλέσετε τους μικρούς σας φίλους στον γάμο σας, είναι μια σημαντική απόφαση και σίγουρα δεν θέλετε να προσβάλετε φίλους και συγγενείς σας με παιδία. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για να απολαύσετε όλοι μαζί την μεγάλη σας ημέρα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Μαθήματα χορού

Η επιλογή του να καλέσετε τους μικρούς σας φίλους στον γάμο σας, είναι μια σημαντική απόφαση και σίγουρα δεν θέλετε να προσβάλετε φίλους και συγγενείς σας με παιδία. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για να απολαύσετε όλοι μαζί την μεγάλη σας ημέρα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Κινηματογραφική βραδιά

Μετατρέψτε τον γάμο σας σε κινηματογραφική βραδιά! Δημιουργήστε έναν υπαίθριο χώρο ταινιών στο χώρο για αυτόν τον σκοπό. Θα λατρέψουν το να μπορούν να κουλουριάζουν σε μεγάλα μαξιλάρια με κουβερτάκια και ποπ κορν βλέποντας ταινία.

Παιδική σκηνή

Δεν επιτρέπονται ενήλικες! Για έναν υπαίθριο γάμο, στήστε μια παιδική σκηνή. Μια σκηνή από λευκό ύφασμα θα φαίνεται υπέροχη στο γκαζόν και τα παιδιά θα μπορούν να έχουν τον δικό τους χώρο για να παίξουν. Τοποθετήστε κουβέρτες, μαξιλάρια, επιτραπέζια παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και ό,τι άλλο θα τα βοηθήσει να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν.

Καλλιτεχνικές δημιουργίες

Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να πουν συγχαρητήρια με μια όμορφη κάρτα. Δημιουργήστε έναν σταθμό ο οποίος θα περιέχει χαρτόνι και κραγιόνια, μαρκαδόρους και χρωματιστά μολύβια, κόλλες και γκλίτερ. Τα παιδιά θα λατρέψουν να συνθέσουν μια ειδική κάρτα για εσάς και στη συνέχεια μπορείτε να τα κρεμάσετε κάπου όμορφα ώστε να απολαύσουν όλοι.

Τσάντες με δώρα

Κάντε έκπληξη στους μικρούς σας φίλους και εντυπωσιάστε τους με gift bags. Είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν την ειδική αυτή τσάντα φτιαγμένη αποκλειστικά για εκείνους! Μπορεί να περιέχει υγιεινές λιχουδιές, κάποιο μικρό παιχνίδι ή κάποιο σετ ζωγραφικής.

Γεύσεις

Είναι πολύ πιθανό τα παιδία να μην αγαπήσουν το φαγητό που σερβίρετε, και είναι λογικό. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα! Ζητήστε από το catering σας να ετοιμάσει μερικά παιδικά γεύματα με προσιτές επιλογές για να απολαύσουν και εκείνα.

Ομαδικά παιχνίδια

για παιδιά αλλά και μεγάλους Τα παιχνίδια με γκαζόν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπεριλάβετε τα παιδιά σε έναν γάμο εξωτερικού χώρου. Jenga, φούσκες στον αέρα, το κλασσικό twister είναι μερικές ιδέες που τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα λατρέψουν να παίζουν πάνω από μια φορές!

Παιδικό τραπέζι

Εάν θέλετε κάνετε τα παιδιά να νιώθουν (ακόμα πιο) ξεχωριστά, μπορείτε να βάλετε ένα παιδικό τραπέζι με λευκό ή καφέ χαρτί χειροτεχνίας ως τραπεζομάντιλο. Τοποθετήστε μαρκαδόρους και χρωματιστά μολύβια για μια επιπλέον πινελιά!

Κυνήγι θησαυρού

Επιτρέψτε στα παιδιά να ανακαλύψουν όλα τα highlights της ημέρας του γάμου σας. Οργανώστε ένα κυνήγι θησαυρού στον χώρο της δεξίωσης, μπορείτε να κρύψετε στοιχεία στα τραπέζια, στον στολισμό, ακόμα και στις τσέπες των καλεσμένων σας! Το έπαθλο είναι κάμερες μιας χρήσης τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και φυσικά να φωτογραφίσουν ό,τι τους κινεί το ενδιαφέρον και έτσι, και οι μικροί σας φίλοι θα διασκεδάσουν και εσείς θα έχετε υλικό τραβηγμένο με μια τελείως διαφορετική ματιά!

Λίγη φαντασία χρειάζεται μόνο και να είστε σίγουροι πως όλοι θα απολαύσουν την ημέρα σας, ανεξαρτήτως ηλικίας! Και σίγουρα θα έχετε πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες από τη δεξίωση του γάμου σας!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top