Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Αυτές τις συνήθειες ΠΡΕΠΕΙ να τις αποκτήσεις πριν από
τον γάμο σου!

Νιώσε και δείξε στα καλύτερά σου

Ξεκίνα σήμερα κιόλας, μπορείς!

Το να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία και στην ευεξία σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ευτυχισμένη, πιο χαλαρή, πιο παρούσα σε κάθε στάδιο

Ο προγραμματισμός του γάμου είναι ήδη αγχωτικός και η αγνόηση της ψυχικής, σωματικής, κοινωνικής και συναισθηματικής σου υγείας, σίγουρα προσθέτει άγχος. Γνωρίζουμε καλά πως είναι πολλές οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις, από την αποστολή προσκλήσεων μέχρι την επιλογή μενού. Ένα πράγμα ζητάμε όμως, να μην ξεχάσεις να φροντίσεις τη δική σου υγεία και ευημερία!

Ηρεμία

Η ηρεμία και ο ποιοτικός χρόνος με τον αγαπημένο σου αλλά και με τον εαυτό και τις φίλες σου, είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσουν οι έντονες σκέψεις και το στρες. Μπορεί να σε βοηθήσει και ο διαλογισμός σε αυτό καθώς η εστίαση στην αναπνοή βγάζει από το μυαλό σου κάθε αρνητική σκέψη. Ένας άλλος τρόπος να σταματήσει να κουδουνίζει το κεφάλι σου από την πολλή πληροφορία των ημερών, είναι να απέχεις σημαντικά από την τεχνολογία. Είναι πολύ συνηθισμένο να είσαι όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και μόλις γυρίσεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, να θέλεις να κουλουριάσεις στον καναπέ και χαλαρώσεις χαζεύοντας βιντεάκια με γάτες στο tik tok. Φυσικά και να το κάνεις, αλλά με μέτρο! Προτίμησε έστω μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνεις βόλτα με τις φίλες σου ή να βγεις ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σου. Σίγουρα θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας!

Ο ύπνος είναι επένδυση

Οι άγρυπνες νύχτες είναι συνηθισμένες κατά τις προετοιμασίες του γάμου. Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να επιλύσεις και είναι πολύ πιθανό να σε κρατάνε ξύπνια. Ένας καλός ύπνος, εκτός από την απαραίτητη ξεκούραση, σου προσφέρει καθαρό μυαλό και μειώνει το στρες. Μπορείς να δοκιμάσεις να πηγαίνεις την ίδια ώρα για ύπνο κάθε μέρα (όσο αυτό εξαρτάται από εσένα φυσικά) και σιγά σιγά να μπαίνεις σε πρόγραμμα!

Θρεπτικά γεύματα = ενέργεια

Σίγουρα, ο προγραμματισμός του γάμου μπορεί να μοιάζει σαν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, αλλά η αφιέρωση χρόνου για τα γεύματα είναι αδιαπραγμάτευτη! Μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη φρούτα και λαχανικά, θα σου δώσει αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες προγραμματισμού του γάμου σας! Μια καλή λύση, είναι να τρώτε κατά τη διάρκεια της ημέρας μικρά τακτικά σπιτικά γεύματα και σνακς υψηλά σε περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και πλούσια σε φυτικές ίνες.

ΥΓ. Εάν σε προβληματίζει η κατανάλωση φαγητού την ημέρα του γάμου σου κατά την προετοιμασία σου, μπορείς να βρεις συμβουλές ΕΔΩ!

Αύξησε το νερό που πίνεις

Θέλεις θαμπό δέρμα, πονοκέφαλο και την αίσθηση της εξάντλησης που όσο και να κοιμηθείς, δεν φεύγει; Θέλεις στις φωτογραφίες του γάμου σου να φαίνεσαι κουρασμένη; Τότε καλά κάνεις και δεν πίνεις νερό. Αν όλα τα παραπάνω όμως είναι αυτά που θέλεις να αποφύγεις, ξεκίνα την ενυδάτωση άμεσα! Εάν παραμείνεις σε αυτή τη συνήθεια για λίγο, σύντομα θα γίνει δεύτερη φύση σου!

Κίνηση (όχι στον δρόμο, στη ζωή σου!)

Ξέρεις ήδη πως η άσκηση είναι απαραίτητη για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Ιδικά όταν ήταν τακτική, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους σωματικούς σου στόχους, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να τονώσεις τη διάθεση και την ενέργειά σου αλλά και φυσικά να μειώσεις το άγχος! Δεν χρειάζεται να πιέζεσαι εάν δεν είσαι άνθρωπος που απολαμβάνεις τη γυμναστική. Ξεκίνα με μικρά βήματα, προτίμησε τις σκάλες από το ασανσέρ, το περπάτημα από το αυτοκίνητο και το διάλειμμά σου αντί να το κάνεις καθιστή, επίλεξε να το κάνεις περπατώντας ακόμα και αν αυτό σημαίνει απλώς να κάνεις βόλτες στους διαδρόμους της εργασίας σου. Μουσική στα ακουστικά και… πάμε!

Ξεκίνα και εσύ από τώρα να αποκτάς τις συνήθειες αυτές και θα δεις πως δεν θα καταλάβεις καν πότε ήρθε κιόλας η ημέρα του γάμου σας! Για extra λάμψη, διάβασε ΕΔΩ τα μυστικά μας!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top