Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Πώς να ρ(υ)ζώσετε, χωρίς ρύζι!

Εναλλακτικές επιλογές.

Λύσεις εάν δεν θέλετε να «φάτε» ρύζι στον γάμο σας!

Η ρίψη ρυζιού στους γάμους, είναι μια παράδοση που συμβολίζει τη γονιμότητα και την ευημερία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό (και που καθαρίζεται πιο εύκολα) και φυσικά να έχετε τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες γάμου κάνοντας τα πρώτα σας βήματα ως ανδρόγυνο!

 

Πώς να ρ(υ)ζώσετε, χωρίς ρύζι!

Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων σας!

Φούσκες.

Οι φούσκες, δημιουργούν ένα μαγικό εφέ όταν βρίσκονται στον αέρα, με αποτέλεσμα το σκηνικό σας να είναι… βγαλμένο από παραμύθι! Δεν λερώνουν τα ρούχα (βασικό) και φυσικά είναι διασκεδαστικές για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους σας φίλους. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από κατάστημα με παιδικά παιχνίδια, και να είστε σίγουροι πως θα μείνει σε όλους σας αξέχαστο!

Πέταλα λουλουδιών.

Ζητήστε από τον ανθοπώλη σας να φτιάξει καλαθάκια με πέταλα από τα αγαπημένα σας άνθη, ή μπορείτε να μαζευτείτε με την παρέα σας και να τα μαδήσετε εσείς για extra διασκέδαση! Είναι σίγουρο πως θα προσθέσει ένα όμορφο και πολύχρωμο στοιχείο κατά την έξοδό σας από την εκκλησία και θα μυρίζει και υπέροχα!

 

Πώς να ρ(υ)ζώσετε, χωρίς ρύζι!

Κομφετί και σαΐτες.

Κομφετί και σαΐτες… για να νιώσετε και πάλι παιδιά! Ποιος είπε ότι το κομφετί είναι μόνο για την ώρα του party; Πολύχρωμα χαρτάκια στον αέρα και χάρτινα αεροπλανάκια για τον απόλυτο συμβολισμό της αθωότητας που έχετε μέσα σας! Μπορούν να σας βοηθήσουν τα παρανυφάκια να δημιουργήσετε παρέα κομφετί αλλά και σαΐτες κάθε χρώματος (εκείνα σίγουρα θα το κάνουν πολύ πιο γρήγορα και θα είναι απασχολημένα για ώρες κάνοντας κάτι δημιουργικό!)

 

Πώς να ρ(υ)ζώσετε, χωρίς ρύζι!

Καμπανάκια.

Δεν είναι απαραίτητο να «λουστείτε» κατά την έξοδό σας από την εκκλησία. Υπάρχει εναλλακτική και για αυτό! Μπορείτε να προμηθευτείτε καμπανάκια ώστε οι αγαπημένοι σας να δημιουργήσουν μουσική, αποκλειστικά για εσάς και τη νέα σας ζωή!

Αποξηραμένη λεβάντα.

Κλείστε τα μάτια σας και κάντε εικόνα να μοσχοβολάει ο τόπος… λεβάντα! Φυσικά εάν το άρωμά της σας θυμίζει σκοροαπωθητικο και όχι κάτι ευχάριστο, μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο βότανο (ή ακόμα και να αποξηράνετε άνθη) και έτσι, η πρώτη σας εμφάνιση, θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή.

Πώς να ρ(υ)ζώσετε, χωρίς ρύζι!

Κορδέλες.

Κορδέλες στα χρώματα της ημέρας σας, να κυματίζουν στον αέρα δεμένες σε ραβδιά για μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, θα είναι εάν τυπώσετε πάνω τους μια φράση που σας αντιπροσωπεύει, ή τα αρχικά σας με την ημερομηνία σας. Έτσι, εκτός από το εφέ, θα μείνει στους καλεσμένους σας και ένα χειροπιαστό ενθύμιο!

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάτι από αυτά εάν δεν σας ταιριάζει. Το ρύζι είναι πάντα στη μόδα! Όπως επίσης και δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα μόνο από αυτά. Φυσικά και μπορείτε να κάνετε mix & match, να επιλέξετε διαφορετικά αρώματα, χρώματα, ήχους και υλικά, για την πιο εντυπωσιακή έξοδο ζευγαριού που έχει δει ποτέ κανείς!

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top