Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Η πιο λαμπερή νύφη είσαι εσύ!

Φρέσκια και υπέρλαμπρη όπως σου αξίζει να είσαι!

5 συμβουλές για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου.

Δεν υπάρχει νύφη που να μην θέλει να είναι στα καλύτερα της στον γάμο της! Ίσως είσαι από τις γυναίκες που βαριούνται ακόμα και το μακιγιάζ τους να αφαιρέσουν και εύχονται με μια γρήγορη κίνηση να έφευγε από μόνο του, ίσως πάλι είσαι από εκείνες που ποτέ δεν ξεχνούν την καθημερινή περιποίηση του προσώπου τους, πρωί-βράδυ. Σε όποια κατηγορία όμως και αν ανήκεις, σίγουρα κάτι θα “πάρεις” από τα παρακάτω tips!

Το πόσο σημαντικός είναι ένας καλός ύπνος το προηγούμενο βράδυ, είμαστε σίγουροι πως το γνωρίζεις. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι τρόποι που θα βοηθήσουν στο να είσαι φρέσκια!

  • Κάνε έναν καλό καθαρισμό πριν πέσεις για ύπνο. Εκτός από το καθημερινό σου ντεμακιγιάζ, χρησιμοποίησε ένα σαπούνι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σου και την αντίστοιχη κρέμα νύχτας. Θυμήσου φυσικά και την κρέμα ματιών! Καλό είναι για έξτρα λάμψη να χρησιμοποιήσεις έναν ορό που θα περιέχει βιταμίνη C. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!
 
  • Άσε τα σπυράκια και τους πόρους σου στην ησυχία τους! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα σπάσεις στον καθρέφτη, όσο δελεαστικό και αν φαίνεται. Μπορεί να προκαλέσεις άθελά σου μόλυνση και να ξυπνήσεις με σημάδια ή με κάποιο μεγαλύτερο σπυράκι. Εάν έχεις βγάλει κάποιο σπυράκι ή νιώθεις πως είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του, δοκίμασε με ένα βαμβάκι να του βάλεις μηλόξυδο χωρίς να το ξεπλύνεις. Το πρωί θα δεις θα έχει ηρεμήσει εάν όχι εξαφανιστεί!
 
  • Βάλε μάσκα ομορφιάς για περισσότερη ενυδάτωση αλλά φυσικά και για την κατάλληλη σέλφι! Οι κλασσικές μάσκες “σεντόνια” που προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας, είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο όμορφη.

 

Η πιο λαμπερή νύφη είσαι εσύ!
  • Νερό, νερό, νερό! Η ενυδάτωση είναι πάρα πολύ σημαντική για να είσαι φρέσκια και εάν δεν είσαι και μεγάλη θαυμάστρια του νερού, μπορείς να πιείς πράσινους χυμούς. Ας μην ξεχνάμε πως η αφυδάτωση προκαλεί κοκκινίλες στο πρόσωπο και λεπτές γραμμές, κάτι που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και το μακιγιάζ σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα αλατισμένα φαγητά την ημέρα πριν από τον γάμο σου. Συνήθως συμβάλλουν στο πρήξιμο των ματιών οπότε και σε ένα πιο κουρασμένο βλέμμα και δεν το θέλουμε αυτό! Αντίο σακούλες και μαύροι κύκλοι!
 
  • Τώρα που έχεις πεντακάθαρο δέρμα, απέφυγε να το ακουμπήσεις, βάλε φρέσκιες, μοσχομυριστές μαξιλαροθήκες και είσαι πανέτοιμη!

Ευχόμαστε να σε βοηθήσαμε έστω και λίγο και είμαστε σίγουροι πως όλοι στον γάμο σου, θα σε ρωτάνε τι έκανες και είσαι τόσο λαμπερή και φρέσκια!

ΥΓ. Ναι εσύ! Που είσαι έτοιμη να το κάνεις… μην πειράξεις το σπυράκι!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top