Φωτογράφοι Γάμου και Βάπτισης

Η επιλογή του σωστού φωτογράφου γάμου

Η ανάθεση σε έναν φωτογράφο να δημιουργήσει τις φωτογραφίες του γάμου σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τα χρόνια που θα έρθουν.

Σημαντικές πληροφορίες για την επιλογή του σωστού φωτογράφου γάμου

Η εμπειρία μετράει! Η φωτογραφια γαμου είναι πολύ διαφορετική από άλλα είδη φωτογράφισης, και ακόμα κι αν έχετε έναν φίλο ή έναν συγγενή που είναι άριστος φωτογραφος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας καλός στη φωτογραφια γαμου.

Η ανάθεση σε έναν φωτογράφο να δημιουργήσει τις φωτογραφίες του γάμου σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τα χρόνια που θα έρθουν.

Για τους περισσότερους νεόνυμφους, ο γάμος σας, θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστείτε έναν επαγγελματία φωτογράφο. Πιθανόν σκέφτεστε ότι η επιλογή για συνεργασία με έναν φωτογραφο γαμου είναι πολύ απλό και τίποτα περισσότερο από μία εμπορική συναλλαγή. Ποια θα μπορούσε άλλωστε να είναι η δυσκολία, σωστά? Ρωτήστε οποιοδήποτε ταλαντούχο επαγγελματία και θα πάρετε μια εύλογη εξήγηση γιατί είναι τόσο σημαντικό να γίνει πραγματικά κατανοητή η διαδικασία επιλογής.

Η επιλογή του σωστού φωτογράφου γάμου

Εσείς και ο φωτογραφος σας, συνήθως θέλετε και οι δύο την ίδια έκβαση: καταπληκτικές φωτογραφιες που συλλαμβάνουν το συναίσθημα της ημέρας. Το πώς διαχειρίζεστε τη σχέση σας με ένα φωτογραφο, μπορεί να ασκήσει επίδραση στις φωτογραφιες και στο video που τελικά θα πάρετε. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαι φωτογραφος και που τα ζευγάρια με προτιμούν, είναι ότι….μπορώ να συλλάβω τη ζωή όπως συμβαίνει, την στιγμή που συμβαίνει, χωρίς κανένα περιορισμό.

Εστιάστε στη δημιουργικότητα, όχι στην επιχείρηση

Σας συστήνω να εστιάσετε λιγότερο στην εμπορική διαδικασία και περισσότερο στη δημιουργική όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε έναν φωτογραφο για τον γαμο σας. Φυσικά και θα υπάρξει μια αμοιβή και τελικά θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με τους τύπους πακέτων, τον αριθμό και τα μεγέθη των φωτογραφιών, των αντιγράφων των dvd, της συνολικής δαπάνης, και ενδεχομένως των album, αλλά αυτά πρέπει όλα να είναι σε δεύτερο βαθμό σπουδαιότητας σε σχέση με την επιλογή και τη συνεργασία με τον επαγγελματία φωτογράφο σας. Δεν έχει τόση σημασία πόσες εικόνες πρόκειται να πάρετε εάν δεν συμφωνήσετε εξαρχής το πώς πρόκειται να απαθανατίσει ο φωτογράφος τη μέρα του γάμου σας. Σε τελευταία ανάλυση, ποιο είναι το νόημα εάν παίρνετε 200 φωτογραφίες ή 500, εάν δεν είναι πραγματικά υπέροχες?

Οι περισσότεροι από τους νιόπαντρους μιλούν για το πώς ήταν η μέρα του γαμου τους και ουσιαστικά ανακαλούν μια αίσθηση του τι συνέβη γιατί προτού το καταλάβουν είχε τελειώσει. Συνειδητοποιούν ότι το έζησαν, αλλά δεν το είδαν πραγματικά. Η νύφη και ο γαμπρός δοκιμάζουν την γαμήλια τούρτα, μυρίζουν τα λουλούδια και ακούνε τη μουσική, αλλά ουσιαστικά δεν βλέπουνε τις εικόνες, και κατόπιν, όταν βλέπουνε τις φωτογραφίες μας, αντιλαμβάνονται και λένε ‘αυτός ήταν ο γάμος μας!!!’.

Όταν βρίσκεστε στο studio κάποιου φωτογράφου, το να σας δείξει αποσπασματικά μερικές φωτογραφιες γαμου δεν είναι αρκετή. Σας προτείνω να ζητήσετε να σας δείξει εικόνες από τουλάχιστον, τρεις ή τέσσερεις ολόκληρους γαμους, εάν όχι περισσότερους.

Άλλωστε οποιοσδήποτε, έστω και ερασιτέχνης, μπορεί εύκολα να φτιάξει ένα άλμπουμ με 50 πολύ καλές εικόνες από διάφορους γάμους για να σας εντυπωσιάσει, αλλά το πως αντιμετωπίζει έναν γάμο από την αρχή ως το τέλος και η συνέπεια των εικόνων του, είναι το σημαντικό και ουσιαστικό που πρέπει να δείτε.

Η εμπειρία μετράει! Η φωτογραφια γαμου είναι πολύ διαφορετική από άλλα είδη φωτογράφισης, και ακόμα κι αν έχετε έναν φίλο ή έναν συγγενή που είναι άριστος φωτογραφος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας καλός στη φωτογραφια γαμου. Ένας έμπειρος φωτογραφος γαμου, ξέρει ακριβώς το ‘πότε και το πώς’ προκειμένου να είναι σε ένα ορισμένο σημείο για να συλλάβει τις σημαντικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντα με διακριτικότητα, έτσι ώστε οι σημαντικές στιγμές να συλλαμβάνονται χωρίς να μετατραπεί ολόκληρο το γεγονός σε φωτογραφικό studio.

Το Chris AK Photography Studio® απαρτίζεται από επαγγελματίες φωτογραφους και εικονοληπτες γαμου, που παράγουμε εικόνες με το αποκαλούμενο φωτοδημοσιογραφικό ύφος φωτογραφιας γαμου (wedding photojournalism). Αυτή η σχολή έχει εξελιχθεί, αν και εξαιρετικά δύσκολη, στην πιο επιθυμητή μορφή γαμηλιας φωτογραφιας επειδή δημιουργεί μια συλλογή εικόνων με έναν συνδυασμό δημιουργικών πορτρέτων της νυφης και του γαμπρου και μια μεγάλη επιλογή φωτογραφιων που είναι φυσικές και αυθόρμητες – συλλαμβάνοντας την οικογένεια και τους φίλους σας με τέτοιο τρόπο ώστε ελαχιστοποιούν το στημένο βλέμμα, το παγωμένο χαμόγελο και τις αδέξιες εκφράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν περιηγηθείτε στις εικόνες του website μας, θα σας δώσουν μια άριστη άποψη για το είδος των εικόνων που δημιουργούμε. Η δημιουργικότητα που θα διαπιστώσετε θα βεβαιώσει το γεγονός ότι ο Chris AK και η ομάδα του, δεν έχουν απολύτως κανέναν προκαθορισμένο τύπο για την γαμηλια φωτογραφιση και κανένα όριο σε αυτό που μια φωτογραφιση γαμου μπορεί να χρειαστεί. Κάθε γάμος είναι μοναδικός…το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες μας.

Η επιλογή του σωστού φωτογράφου γάμου

 

Η επιλογή του σωστού φωτογράφου γάμου

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε εσείς την πρόταση φωτογράφησης γάμου που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες & ανάγκες. Μην μπείτε σε πακέτα. Είστε μοναδικοί!

Προτάσεις για φωτογράφηση γάμου

Φτιάξτε την προσφορά όπως ταιριάζει σε εσάς.

Scroll to Top