ποιοι
είμαστε

Η  Focus on Love είναι μια εξειδικευμένη εταιρία παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής φωτογράφισης γάμου και βάφτισης.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους, εικονολήπτες, μοντέρ και γραφίστες. Η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός, οι προσιτές τιμές και πάνω από όλα η ανθρώπινη προσέγγιση μας, σας εγγυώνται ότι η συνεργασία σας μαζί μας θα σας δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα .

Η εμπειρία μας, είναι η ασφάλεια σας. Έχοντας φωτογραφίσει πάνω από 600 γάμους, είναι σίγουρο για εσάς, ότι θα έχετε εκπληκτικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας.

Η φωτογράφιση του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας είναι επένδυση. Φανταστείτε το αποτέλεσμα να μην είναι καλό. Όλα όσα κάνατε για να φτιάξετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας (νυφικό, κουστούμι, στολισμός, δεξίωση κτλ) θα είναι άχρηστα, αν οι φωτογραφίες που θα έχετε για να σας τα θυμίζουν δεν είναι καλές. Αν δεν αναδεικνύουν την ομορφιά και τα συναισθήματα των ανθρώπων και των στιγμών.

Δικός μας σκοπός μας είναι, όχι απλά να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας, αλλά να υπερβούμε κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Δεν μας ενδιαφέρει να αποτυπώσουμε απλά το πως φαίνεστε, αλλά το ποιοι πραγματικά είστε. Να πιάσουμε όλες εκείνες τις στιγμές σας, που το συναίσθημα ταυτίζεται με την προσωπικότητά σας και γίνεστε εσείς.

Επιπλέον στόχος μας, είναι η φωτογράφιση σας να είναι μια διαδικασία που δεν θα σας φορτώσει κανένα επιπλέον άγχος, αντιθέτως θα σας κάνει να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να το ευχαριστηθείτε όσο και εμείς.

Συνεπείς στη χαρά σας, οι χρόνοι παράδοσης μας είναι εξαιρετικά μικροί γιατί ο κάθε καλλιτέχνης εργάζεται στην δική του ειδικότητα, έτσι μπορούμε να σας παραδίδουμε τον γάμο σας, εντός 20 ημερών, όταν όλα είναι ακόμα φρέσκα στη μνήμη σας.

Αυτό σημαίνει, για εμάς, επαγγελματική φωτογραφία γάμου!

720.000+

κλικ

14

φωτογραφικές μηχανές

600+

γάμους

24+

terabytes σε εικόνες

8

εικονολήπτες

6

φωτογράφοι

420+

albums

12

ημέρες παράδοση

2

μοντέρ

2

γραφίστες

1

όραμα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φτιάξε το πακέτο σου, όπως ακριβώς το επιθυμείς
κομμένο και στα ραμμένο στα μέτρα σου με 3 απλά βήματα

Εναλλακτικά, αν προτιμάς να σε καλέσουμε,
συμπλήρωσε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου